...

Nu har jag fått tummen ur och bokat mig en synundersökning! Detta går då inte längre, så på lördag ska jag till stan och få en gjord så jag kan skaffa mig nya glasögon, bättre sent än aldrig, right? Bara hoppas jag hittar ett par som passar mig, kanske inte finns några alls som ser bra ut på mig.. 
 
Fick helt plötsligt såndär jobbig känsla, känner mig låg och ja lite nere. Vet inte varför egentligen men ja den kom smygande. Är så jobbigt får då vet jag att jag inte kommer kunna sova ikväll utan bara ligga och grubbla vilket känns jävligt jobbigt. Jag har inte haft någon direkt hemlängtan men idag kände jag att det ska bli förbannat skönt att få komma härifrån ett tag och få lite distans till saker och ting. 
 
 

Recept

För en gångs skull ska jag lägga upp ett recept, fått det av mamma och gjorde det för första gången idag själv när jag bjöd sussi på middag!

Ingridienser:
Fläskfile
3 dl grädde
1 burk creme fraiche
1 förpackning (a 35 g) provencale örter
 
1 hönsbuljongtärning
Kinesisk soja
1 paket bacon
 
Do this
Salta och peppra fläskfilen ''badda'' in fläskfilen med örterna (använder själv inte en hel förpackning), linda sedan in fläskfilen i bacon och lägg i en ungsäker form. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter. 
Sås: 3 dl grädde, creme fraiche, hönsbuljong, en skvätt soja och det som finns kvar av provencale örterna ,blanda ihop och koka ihop. Servera tillsammans med ris eller klyftpotatis.

Att bjuda Sussi på middag är alltid lite speciellt eftersom hon är lite av en mästerkock och när man får bra betyg av henne då värmer det minsann i hjärtat ;)

 
 

babbel

Dagen har rusat förbi i ett rask tempo som vanligt blev plugg med Emma och Sussi sen följde emma med mig till ica och sen hem. Väl hemma gjorde jag ett förbannat gott mellanmål, eller ja funkar när man är sugen på nå gott eller är hungrig men ändå vill ha nå nyttigt! Receptet finns här ! Emma verkade gilla det också. Sen var det bara ladda om för dagens träning och få i sig lite middag. Dagens träning blev 40 minuter löpning, 45 minuter Sh'bam och 30 minuter core. Träningen känns förbannat rolig nu, bara hoppas det ger resultat också. Nu har jag precis pratat med mor och far :) som jag får träffa 16e mars för då ska jag ääntligen få åka hem till nära och kära och jag sa det till mamma innan, jag längtar efter din mat ska bli gott med mammas köttbullar haha ;) saknar ju annat också såklart och pappa jag vet att du vill att jag ska komma hem även om du inte erkänner det ;) Nej nu ska jag strax krypa i säng är trött, imorgon väntar tvätt och kanske lite plugg..

ifall att..

Nu är det ju ett tag kvar till jag fyller år och i födelesedagspresent har jag sagt till mamma att jag vill ha en tavelram och pengar ,pengar som ska gå till thailand. Men om tavelramen inte finns kvar eller om någon annan känner att jag varit sådär extra snäll så skulle jag väldigt gärna vilja ha en jacka. En liknande dessa nedan, översta är från HM och dom andra från Nelly. Jag tänkte bara så ni vet ifall någon vill ge mig något ;). 


Thanks!

Är helt slut efter dessa dagar, har varit så förbannat kul! Tack Sanna och Marie för några dagar fyllda med skratt och mys, ni är bäst. Istället för massa text lägger jag upp massa bilder istället för en bild säger ju mer än tusen ord!

 

Ladda

Sitter och försöker ladda upp för att ta mig ner till Stil och träna. Känns inte sådär jättelockande
men i have to. Hade ju faktiskt min vilodag igår så idag finns absolut inga ursäkter. Men kl 5 ska jag hoppa i träningskläderna och gå dit. Skönt att få rensa tankarna. Idag ska jag jävlart köra slut på varenda muskel i hela kroppen. då kanske jag somnar gott sen. Gårkvällen var mycket mysig, jag, sussi och emelie satt och käkade godis framför melodifestivalen och surrade och skrattade. Jag läste lite innan jag somnade i sängen. Dagen har hitills bestått av att spela candy crush, det där jävla spelet är beroendeframkallande! Lagat middag och sen ringde min moster vilket gjorde mig glad, värmer i hjärtat när folk ringer för att bara kolla  så allt är bra. Fick byta ett par ord med Johanna också ja det stillade ju inte direkt min hemlängtan om man säger så. Jag hoppas innerligt att jag ska hinna åka hem en vecka eller två framåt våren. Saknar ju lilleman nå gaalet, han hinner bli så stor mellan gångerna jag får träffa honom. Mosters lilla prins! Veckan som kommer innehåller: Plugg, träning,städning och på onsdagkväll kommer Marie och Sanna, ääntligen! Ja sen hoppas jag att jag ska få se Elin också, är inte okej att vi ses så sällan egentligen. Så att träffa henne är definitivt en viktigt punkt denna veckan för hon är ju en viktig del i mitt liv ;). Nej nu ska jag ladda upp för att träna och svettas !

Happy girl!

Att vakna och se att pappa skickat ett sms där det står ''Godmorgon min älskade snöflinga :) ha en bra dag'' det gör mig glad :D Han har sina stunder min älskade pappa och när han skriver sådär så saknar jag honom ännu mer. Och när jag pratar med Mamma om vi ska lägga på och hon säger ''Puss martina vi hörs och du jag älskar dig'' ja då saknar jag henne ännu mer. Världens bäääästa föräldrar!. Sitter nu nyduschad efter att jag och emma har svettats på crossfit. Första gången på länge och ja nej idag var det segt, efter halva passet ville jag gå hem. Nåja imorgon blir det vila och låta kroppen återhämta sig lite. Hm. Ja,a nej jag har väl egentligen inte så mycket berätta. Puss till mamma och pappa idag helt enkelt

bla bla bla

Jaha så var det onsdagkväll igen! Dagen har hitills gått åt till plugg och träning. Så skönt att ha kommit igång med träningen igen. Ska strax börja med middagen och sen invänta emma som är min middagsdejt idag. Hennes karl är och jobbar i Gällivare så hon är lite ensam och jag tackar inte nej till sällskap. Ja,a annars? Spenderade helgen hos Hanna och det var toppen som vanligt nu hoppas jag vi ses igen snart. Förövrigt måste jag säga att börja klippa sig hos Hanna är både mitt bästa och värsta beslut ;). Bästa för att ja hon är så fööörrrbannat duktig  och värsta för jag vill inte gå till någon annan än henne. Att ha någon man litar på till 110% när det gäller håret känns skönt. Och på tal om hår så är jag less det korta så nu tänker jag låta det växa ut. Ja thats it! Förövrigt så håller min tvätt på att svämma över, så jag tänkte tvätta imorgon under tiden vi ska plugga men insåg att 3 timmar imorgon inte kommer räcka så ja tvättar nu också. Skönt när det är klart. Sen kommer Sanna och Marie om en vecka ,vilket jag ser framemot väldans mycket. Nej vad jag svamlar. Ska börja med maten så den är klar när fröken Olofsson kommer. 
 

RSS 2.0